
Χρόνος Εκτέλεσης : 10 λεπτά
Κόστος: 2.00 €
Βαθμός Δυσκολίας: 1
Μερίδες: Οικογενειακή


Κόβουμε σε ροδέλες τις μπανάνες. Τις βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Τις χτυπάμε στο μπλέντερ. Το παγωτό μας είναι έτοιμο όταν οι μπανάνες γίνουν μια νόστιμη μαστιχωτή μάζα γεμάτη γεύση και γλύκα…
Τις χτυπάμε στο μπλέντερ. Το παγωτό μας είναι έτοιμο όταν οι μπανάνες γίνουν μια νόστιμη μαστιχωτή μάζα γεμάτη γεύση και γλύκα…


Και αν θέλετε βάζοντας ένα υλικό ακόμα να φτιάξετε παγωτό με άλλες γεύσεις. Μια γεμάτη κουταλιά ανά μπανάνα και ανά άτομο από πραλίνα ή φυστικοβούτυρο ή καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα στο μπλέντερ μαζί με τις μπανάνες πάει τη γεύση σε άλλο επίπεδο
http://www.oisyntagesmoy.gr/index.php/recipes/view_recipe/826
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου